Please select your page

Strukturált hálózatok tervezése, építése

Az informatikai berendezések működésének elengedhetetlen feltétele a hálózati összeköttetés.

A strukturált kábelhálózat az informatikai rendszerek alapja, jó minőségű kábelezés nélkül nem képzelhető el megbízhatóan, hosszú távon hiba nélkül működő informatikai hálózat.

Strukturált hálózatoknál minden szervert, nyomtatót, telefont, számítógépet egy önálló vezeték köt össze a központi rendezővel, ahol a kábelek hossza maximum 90 méter lehet. Az esetek túlnyomó részében egy munkahelyre két végpontot építünk ki, ezek közül az egyiket a számítógépes hálózat használja, a másik pedig telefonos célra van fenntartva. Azonosítás céljából minden egyes végpontot számmal jelölünk.
A strukturált hálózat lelke a rack (rendező) szekrény. A hálózaton belül található kábelek ide futnak be, ahol azokat rendezőpanelekre fejtik ki. A rendezőpaneleken patch kábelekkel kapcsolhatók össze az aktív hálózati eszközök meghatározott portjai az egyes dolgozói számítógépek irányába induló kábelekkel, illetve itt rendezhetők össze a telefonközpont mellékei az épületben található telefonkészülékekkel. Bármilyen épületen belüli költözködéskor a rack szekrényben lévő patck kábelek átpatchelésével egyszerűen megoldható a csere.
Vállaljuk épületeken belüli számítógép hálózatok (optikai-, rézkábelezés, épületen belüli vezeték nélküli rendszerek), valamint épületek közötti összeköttetések (optikai és vezeték nélküli) kivitelezését. A beépített anyagok hosszútávú élettartamára és megbízhatóságára való tekintettel a svájci Reichle & De-Massari cég termékeiből építjük ki a réz és optikai strukturált hálózatok nagy részét.

Réz alapú kábelrendszereink: Cat5e, Cat6, Cat6A minősítésű UTP, FTP, SFTP Optikai kábelrendszereink: multimódus MM (kb. 2km távolságig) singlemódus SM (kb. 120km távolságig)

Az általunk kiépített strukturált hálózatokra 10 év garanciát vállalunk, az R&M termékeivel akár 25 éves gyártói rendszergaranciát tudunk biztosítani.

Login

Please login using your credentials recived by email when you register.


Elfelejtette jelszavát? |  Elfelejtette felhasználónevét?

×